VRIJDAG 14 FEBRUARI 2025
Om alles vlot te laten verlopen werken we op valentijnsdag vanaf 17u enkel met onze valentijnsmenu.
Andere gerechten zijn niet mogelijk, met uitzondering van kinderen -14 jaar en vegetariërs. Er worden géén verdere uitzonderingen op gemaakt.
U kan kiezen uit drie, vier of zes gangenmenu, dat U zelf kan samenstellen uit onderstaande gerechten: U kan de Valentijnmenu hier begin 2025 vinden.
Valentijnmenu wordt ook geserveerd op zaterdag 15 en zondag 16 februari onder voorbehoud van beschikbaarheid.
VOORGERECHTEN:
Gevulde zoete aardappel (uit de oven)
Gerookte zalm / sesam / dijonaisesaus
Duo van blini’s (koud)
Zure room / radijsjes / heilbot / paling / dille
Bladerdeegkoekje
Cantharellen / truffelolie / serranoham / bieslook
Geitenkaasmousse
Gebakken vijgen / walnoot / secreto 07
SOEP:
Romige courgettesoep
Mascarpone
HOOFDGERECHTEN:
Duel van schartong en scampi
julienne / druivensaus
Zeebaars in’t groen
Spinazieroom / oventomaat met brunoise
Normandische kwartel
Gebakken appel / spek / ui / calvadossaus
Duroc Varken
Stroganoffsaus / boontjes / peultjes / ui / trostomaat
Onze hoofdgerechten worden uitsluitend geserveerd met Pommes Duchesse
DESSERTS:
Witte chocoladeganache
Passievruchtencoulis / frambozencrumble / geroosterde amandelschilfers
Red velvet lava cake
Vanilleroomijs
Coupe D’Amour
Vanilleroomijs / warme krieken
6-gangen (1e voorgerecht / soep / 2e voorgerecht / sorbet / hoofdgerecht / dessert) aan € 70,00 p.p. excl. drank
4-gangen (voorgerecht / soep / hoofdgerecht / dessert) aan € 57,00 p.p. excl. drank
3-gangen (voorgerecht / hoofdgerecht / dessert) aan € 50,00 p.p. excl. drank
3-gangen (soep / hoofdgerecht / dessert) aan € 44,00 p.p. excl. drank
(Prijs)wijzigingen zijn mogelijk
Bent U allergisch ?
De allergenen staan vermeld bij elk gerecht. Samenstellingen van gerechten kunnen steeds wijzigen dus meld ons Uw allergie altijd bij Uw bestelling !!!
Gluten- en lactosevrije champignonsaus, pepersaus en witte wijnsaus zijn steeds verkrijgbaar !!!
A Schaaldieren B Gluten C Lactose D Ei
E Mosterd F Noten G Pinda H Selderij I Sesam
J Soja K Vis L Weekdieren M Sulfiet