Garnituur / toast / veenbessenconfituur
Gerookte hertenham (D E) € 17,00
Geconfijte pompoen / pijnboompitten / garnituur
Carpaccio van hert € 16,00
Supplement verse herfsttruffel € 5,00
Rucola / beukenzwam / pijnboompitten / witte truffelolie
Steak tartaar ‘Royal’ (C D E) € 21,00
Truffelmayonaise / truffelkaviaar / verse herfsttruffel
HOOFDGERECHTEN
Kingfishfilet (C K M) € 25,00
Wortelen / prei / dillesaus
Bizonsteak (B) € 27,50
Pompoen / sjalot / boontjes / beukenzwam / oesterzwam / baby-maïs / veenbessensaus
Hazenrugfilet (B E H) € 29,00
Savooi / spek / witlof / gevuld appeltje / bospaddenstoelensaus
Zeewolffilet (A J K M) € 26,00
Sojascheuten / oesterzwammen / witte kool / spitskool / pijpajuin / jus van garnalen
Fazant Brabançonne (B C E H) € 29,00
Witlof / gevuld appeltje / fine champagnesaus
Hertenkalffilet (B E H) € 37,50
Savooi / spek / witlof / gevuld appeltje / wildsaus met gekonfijte ui, spek en Kasteelbier Rouge
Hammetje (E) € 27,50
Zuurkool / mosterd
Steak tartaar ‘Royal’ (C D E) € 34,50
Truffelmayonaise / truffelkaviaar / verse herfsttruffel
DESSERTS
Coupe Brésilienne (B C D F J) € 10,50
3 Bollen vanilleroomijs / karamelsaus / nootjes
Bananencake met rum (B C D) € 10,50
Bananenroomijs / crème anglaise
Crumble van woudvruchten (B C D) € 12,00
Vanilleroomijs
Maximum 4 verschillende gerechten per gang.
Bent U allergisch???
Samenstellingen van gerechten kunnen steeds wijzigen dus meld ons Uw allergie altijd bij Uw bestelling !!!
Hebt U een andere allergie dan lactose of gluten? Indien U ten laatste ’s morgens (telefonisch) doorgeeft wat U wenst te eten, maken we graag voor U een allergenenvrij gerecht. (per mail minstens 24 u vooraf !!!) Door de drukte, is het onmogelijk om à la minute allergenenvrije sauzen en dergelijke te maken.
Bent U allergisch aan één van de 14 wettelijke allergenen? Het nummer van eventuele allergenen vindt U tussen haakjes bij het gerecht. Gluten- en lactosevrije champignonsaus, pepersaus en witte wijnsaus zijn steeds verkrijgbaar !!!
A Schaaldieren B Gluten C Lactose D Ei E Mosterd F Noten
G Pinda H Selderij I Sesam J Soja K Vis L Weekdieren M Sulfiet