achtste zaligheid lille

Onze zalige menu's

MENU 3 ZALIGHEDEN

Taco met pulled pork (2, 6, 9, 117) 

Sla / rode ajuin / sango / kerstomaat / BBQ-saus

of Gerookte makreel (2, 4, 5, 6, 12)

Zure appel / rode biet / rode bietenmayonaise / rozenwaterkroepoek

* * * * * *

Heilbot (4, 5, 9, 12)

Kappertjes / kerstomaat / mozzarella / Hollandaisesaus

of Rollade met kalkoen en konijn (2) 

Gevulde tomaat / boontjes / trostomaat / vijgensaus

* * * * * *

Karamel & Vanille (2, 4, 5, 11)
supplement € 2,00

Karamelcrèmeux / vanillemousse

of Dame Blanche (2, 4, 5, 7, 11)

supplement slagroom € 1,50
 

 

€ 39,00 p.p. (excl. drank)

Tomatensoep ipv voorgerecht aan

€ 33,50 p.p. (excl. drank)

MENU 4 ZALIGHEDEN

 
 

Gerookte makreel (2, 4, 5, 6, 12)

Zure appel / rode biet / rode bietenmayonaise / rozenwaterkroepoek

* * * * * *

Taco met pulled pork (2, 6, 9, 117) 

Sla / rode ajuin / sango / kerstomaat / BBQ-saus

* * * * * *

Duroc varken (2, 4, 9, 14) 

Knolselder / wortel / sjalot / champignonsaus

* * * * * *

Wycked Karamel & Vanille (2, 4, 5, 11)

Karamelcrèmeux / vanillemousse / borreltje Wycked Rum

 
 

 

 

€ 54,00 p.p. (excl. drank)

Bent U allergisch???

Samenstellingen van gerechten kunnen steeds wijzigen dus meld ons Uw allergie altijd bij Uw bestelling !!!

Hebt U een andere allergie dan lactose of gluten? Indien U ten laatste ’s morgens (telefonisch) doorgeeft wat U wenst te eten, maken we graag voor U een allergenenvrij gerecht. (per mail minstens 24 u vooraf !!!) Door de drukte, is het onmogelijk om à la minute allergenenvrije sauzen en dergelijke te maken.

Bent U allergisch aan één van de 14 wettelijke allergenen? Het nummer van eventuele allergenen vindt U tussen haakjes bij het gerecht. Gluten- en lactosevrije champignonsaus, pepersaus en witte wijnsaus zijn steeds verkrijgbaar !!!

1 Schaaldieren                  2 Gluten                3 Lupine                  4 Lactose                   5 Ei               6 Mosterd              7 Noten

8 Pinda             9 Selderij             10 Sesam          11 Soja               12 Vis                 13 Weekdieren                     14 Sulfiet