achtste zaligheid lille

Feestzaal en brasserie worden één

We kregen enorm positieve reacties dat het veel aangenamer tafelen was met de tafels verder uit elkaar. Het is de voorbije maanden extreem druk geweest waardoor we ook tot het besef zijn gekomen dat de service en de kwaliteit in het gedrang gaat komen als we de tafels terug dichter bij elkaar gaan zetten en er dan nog feestjes gaan bij komen in onze feestzaal.

Tijdens corona hebben we de ruimte van de feestzaal benut om de klanten te spreiden en konden we zo ook onze oorspronkelijke capaciteit te behouden. Onze feestzaal werd geïntegreerd in de brasserie. Als we de tafels op ruime afstand laten staan en de zaal voorbehouden voor feestjes dan gaan we steeds enorm veel (vaste) klanten moeten weigeren omdat er geen plaats is. Dit is nu al vaak het geval.

Daarom hebben we besloten om de ‘corona-opstelling’ te behouden en de feestzaal niet meer aan te bieden voor afzonderlijke feestjes. Het was geen makkelijke keuze want we moeten sowieso veel mensen teleurstellen.

Feestjes zijn nog wel mogelijk maar niet meer in een afgesloten ruimte omdat de feestzaal en de brasserie in de toekomst dus als 1 ruimte zal blijven gebruikt worden. Dit zal dan ook met een vooraf doorgegeven (keuze)menu zijn. Buffetten zullen we dus niet meer aanbieden. We danken U alvast voor Uw begrip.