Oudjaar 2019 – Nieuwjaar 2020

Oudjaar: Dinsdag 31 december 2019 (VOLZET)

En Nieuwjaar: woensdag 1 januari 2020

Met oudjaar zijn we geopend vanaf 17u00 (VOLZET) en met nieuwjaar vanaf 11u00.

Om alles vlot te laten verlopen, werken we met oudjaar én nieuwjaar met een beperkte feestkaart. Andere gerechten zijn enkel mogelijk wanneer dit vooraf werd doorgegeven. Tafels met afwijkende gerechten dienen uiteraard wel iets meer geduld te hebben.

Onderaan vindt U onze menu.

Bent U allergisch ?

Het nummer van eventuele allergenen vindt U tussen haakjes bij het gerecht.

Samenstellingen van gerechten kunnen steeds wijzigen dus meldt ons Uw allergie altijd bij Uw bestelling !!!

Gluten- en lactosevrije champignonsaus, pepersaus en witte wijnsaus zijn steeds verkrijgbaar !!!

Hebt U een andere allergie dan lactose of gluten? Indien U ten laatste ‘s morgens (telefonisch) doorgeeft wat U wenst te eten, maken we graag voor U een allergenenvrij gerecht. (per mail minstens 24 u vooraf) Door de drukte, is het moeilijk om à la minute allergenenvrije sauzen en dergelijke te maken.

VOORGERECHTEN:

Briekroketten met truffel (2, 4, 5, 6) / garnituur € 12,50

Duo van vismousse (1, 4, 5, 6, 12) / zalmmousse / forelmousse / garnituur € 11,50

Carpaccio van hert (7) / truffelolie / beukenzwam / ruccola € 14,50

Zalmrolletjes (1, 4, 5, 6, 12) / garnalen / gerookte zalm / zure room / bieslook € 11,90

SOEPEN:

Tomatensoep met tuinkruiden (6) € 5,60

Pastinaaksoep (4) / champignons / spek / bosui € 7,00

HOOFDGERECHTEN:

Filet pur Limousin (2, 4) / rammenas / bosui / baby-maïs / wortelen / boontjes / bloemkool € 29,00

* Supplement champignonsaus (2, 4, 14) € 2,70

* Supplement pepersaus (2, 4) € 2,70

* Supplement kruidenboter (4, 6) € 2,00

 

Rollade van Mechelse koekoek en ganzenlever (2, 14) / groentenkrans / portosaus € 21,00

Hertenkalffilet (2) / savooi / spek / gevuld appeltje / witlof / veenbessensaus € 28,70

Zeewolffilet (4, 11, 12, 14) / roze pepersaus / parika / champignon / sojascheuten € 22,50

Tongrolletjes met gerookte zalm (4, 12, 14) / julienne / dillesaus € 21,00

DESSERTS:

Oudjaarsbordje (2, 4, 5, 14) / pure chocolademousse / cavacrèmeux / limoengelée / chocoladecake € 8,50

Chocoladecake (2, 4, 5, 11) / passievruchtengelée € 7,00

Tiramisu met kersen (2, 4, 5, 7, 11)  € 7,50

Coupe Royal (14) / limoensorbet / cava € 6,00

 

(Prijs)Wijzigingen zijn mogelijk

OUDJAARS- en NIEUWJAARSMENU

Carpaccio van hert (7) / truffelolie / beukenzwam / ruccola

(in 4-gangenmenu supplement van € 3)

* * * * *

Pastinaaksoep (4) / champignons / spek / bosui

* * * * *

Tongrolletjes met gerookte zalm (4, 12, 14) / julienne / dillesaus

* * * * *

Sorbet

* * * * *

Rollade van Mechelse koekoek en ganzenlever (2, 14) / groentenkrans / portosaus

of

Zeewolffilet (4, 11, 12, 14) / roze pepersaus / parika / champignon / sojascheuten

* * * * *

Oudjaarsbordje (2, 4, 5, 14) / pure chocolademousse / cavacrèmeux / limoengelée / chocoladecake

 

6-gangen menu aan € 52 p.p. (exclusief drank)

4-gangen menu aan € 39 p.p. (exclusief drank) (keuze carpaccio van hert (+ € 3) of tongrolletjes met gerookte zalm / soep / keuze hoofdgerecht / dessert)

 

Wijzigingen zijn mogelijk