Zondag 7 februari 2021: Krawatencross veldrijden in Lille

Na de positieve reacties van de voorbije jaren, organiseren we weer ook nu weer een VIP vanuit D’Achtste Zaligheid voor de veldrit van Lille.

ENKEL OP RESERVATIE !!!!

Ontbijt met cava

Busvervoer van en naar het parcours

Maaltijd D’Achtste Zaligheid (Tomatenroomsoep met ballekes – Warm buffet – Dessertbuffet) € 75 p.p.
Inkomkaart en dranken in D’Achtste Zaligheid tijdens ontbijt en avondmaal tot middernacht inbegrepen (uitgezonderd champagne, sterke dranken, mocktails en sangria). Dranken op het parcours zijn nog te betalen.

U kan om 10u of om 10u30 aanschuiven voor het ontbijt.

Reservatie verplicht !

Komt U in het restaurant dineren of genieten van een gezellig drankje, dan kan U gerust zijn dat U dit in alle veiligheid kan doen. We volgen de voorschriften voor 100%. Gelieve bij aankomst te wachten aan de ingang. We begeleiden U naar Uw tafel. U vindt alle voorschriften ivm corona aan de ingang of op https://www.achtstezaligheid.be/coronacrisis/. In de provincie Antwerpen dient U op alle openbare plaatsen een mondmasker te dragen en geldt er tevens een avondklok waardoor we om 23u verplicht moeten sluiten (laatste dranken om 22u30)! Momenteel mogen we per tafel maximum 4 personen zetten. Enkel indien U een groter gezin bent en het hele gezelschap woont onder 1 dak, mag U met meer dan 4 aan 1 tafel plaats nemen. We danken U alvast voor Uw begrip en medewerking en wensen U veel gezellige momenten toe 'bij de Guykes'. Door de onzekere situatie, is onze feestzaal dit jaar niet meer beschikbaar voor (familie)feestjes. Gelieve de richtlijnen strikt na te leven zodat we een tweede lockdown kunnen vermijden.
+