Kerstmis

Dinsdag 24 december en woensdag 25 december 2019

Om organisatorische redenen, werken we op woensdag 25 december (kerstdag) met twee ‘shiften’. Indien U ‘s middags of in de namiddag reserveert dan wordt U verzocht de tafel vrij te maken tegen 17u30. ‘S avonds kan U vanaf 18u00 komen dineren.

Om alles vlot te laten verlopen, werken we met kerstavond (vanaf 17u) en op kerstdag met een beperkte feestkaart. Andere gerechten zijn enkel mogelijk wanneer dit vooraf werd doorgegeven. Tafels met afwijkende gerechten dienen uiteraard wel iets meer geduld te hebben.

Onderaan vindt U onze kerstmenu.

RESERVEER TIJDIG !!!

Bent U allergisch ?

Het nummer van eventuele allergenen vindt U tussen haakjes bij het gerecht.

Samenstellingen van gerechten kunnen steeds wijzigen dus meldt ons Uw allergie altijd bij Uw bestelling !!!

Gluten- en lactosevrije champignonsaus, pepersaus en witte wijnsaus zijn steeds verkrijgbaar !!!

Hebt U een andere allergie dan lactose of gluten? Indien U ten laatste ‘s morgens (telefonisch) doorgeeft wat U wenst te eten, maken we graag voor U een allergenenvrij gerecht. (per mail minstens 24 u vooraf) Door de drukte, is het moeilijk om à la minute allergenenvrije sauzen en dergelijke te maken.

VOORGERECHTEN:

Wildpaté (5, 6) / garnituur / veenbessenconfituur € 10,00

Zalmcocktail (2, 5, 6, 12) / zalm belle-vue / gerookte zalm € 10,00

Scampispies (1) / zuiders slaatje € 11,50

Gerookte hertenham / vijgenconfituur / ruccola / pijnboompitten / beukenzwam € 13,50

SOEPEN:

Bloemkoolsoep / basilicum € 5,40

Italiaanse tomatensoep / zongedroogde tomaten / pesto € 7, 50

HOOFDGERECHTEN:

Zalmfilet (4, 12, 14) /prei / wortelen / dillesaus € 19,00

Baramundi (11, 12) / tomaat-basilicumsaus / pijpajuin / sojascheuten / champignons / paprika € 20,00

Bavette Black Angus (2, 14) / jagersaus / boontjes / ui / trostomaat / gegratineerde tomaat € 22,00

Rollade van kalkoen en eend (2) / champignons / pijpajuin / pastinaak / sinaasappelsaus € 20,00

Hoevesteak Limousin* / rammenas / ui / babay-maïs / wortelen / boontjes / bloemkool € 21,00

* Supplement champignonsaus (2, 4, 14) € 2,70

* Supplement pepersaus (2, 4) € 2,70

* Supplement kruidenboter (4, 6) € 2,00

DESSERTS:

Kerstcoupe (2, 4, 5, 7, 11) / pistacheroomijs / frambozensorbet / marsepein € 7,00

Moelleux (2, 4, 5, 7, 11) /  kersenroomijs / garnituur € 8,50

Pannacotta van litchie (4, 5) / passievruchtengelée € 7,50

Kerstbordje (2, 4, 5, 7, 11) / vanillemousse / opgezette peer / zanddeegcrumble / brikozencrèmeux met een vleugje limoen € 8,00

(Prijs)Wijzigingen zijn mogelijk

KERSTMENU

Gerookte hertenham / vijgenconfituur / ruccola / pijnboompitten / beukenzwam

* * * * *

Bloemkoolsoep / basilicum

* * * * *

Scampispies (1) / zuiders slaatje

* * * * *

Sorbet

* * * * *

Baramundi (11, 12) / tomaat-basilicumsaus / pijpajuin / sojascheuten / champignons / paprika

of

Rollade van kalkoen en eend (2) / champignons / pijpajuin / pastinaak / sinaasappelsaus

* * * * *

Pannacotta van litchie (4, 5) / passievruchtengelée

 

6-gangen menu aan € 49 p.p. (exclusief drank)

4-gangen menu aan € 39 p.p. (exclusief drank) (keuze hertenham of scampispies / soep / keuze hoofdgerecht / dessert)

Wijzigingen zijn mogelijk