Reserveer bij ons

RESERVEREN:

Door de maatregelen die getroffen werden door het Overlegcomité in het kader van de covid-19 pandemie, zullen we vanaf maandag 19 oktober voor minstens 1 maand gesloten zijn. Tijdens deze periode kan U opnieuw bij ons terecht voor Uw afhaalgerechten.

De kans is reëel dat de horeca langer dan een maand gesloten blijft. Gelieve pas nieuwe reserveringen te maken wanneer er zekerheid is omtrent de heropening is van de horeca.

TAKE AWAY:

Vanaf dinsdag 20 oktober zijn we U weer van dienst met onze afhaalgerechten. 

Ons aanbod bekijken kan U hier.

Vooraf bestellen is verplicht. U kan tot 2 uur vooraf bestellen. Telefonisch kan er tot 18u besteld worden. Afhalen tussen 11u30 en 14u00 en tussen 16u00 en 19u00. 

We danken U alvast voor Uw steun aan de lokale horeca en wensen U alvast smakelijk eten.


Komt U in het restaurant dineren of genieten van een gezellig drankje, dan kan U gerust zijn dat U dit in alle veiligheid kan doen. We volgen de voorschriften voor 100%. Gelieve bij aankomst te wachten aan de ingang. We begeleiden U naar Uw tafel. Mondmasker is verplicht tenzij U aan Uw tafel zit. U vindt alle voorschriften ivm corona aan de ingang of op https://www.achtstezaligheid.be/coronacrisis/. Momenteel kan U met Uw gezin en Uw bubbel op restaurant, met een maximum van 10 personen. We danken U alvast voor Uw begrip en medewerking en wensen U veel gezellige momenten toe 'bij de Guykes'. Door de onzekere situatie, is onze feestzaal dit jaar niet meer beschikbaar voor (familie)feestjes.
+