Reserveer bij ons

RESERVEREN:

U kan online reserveren tot 3 uur voor het gewenste uur. Bent U iets te laat om nog online te reserveren, gelieve dan telefonisch te reserveren via 014/882 889. Momenteel mag U maar met maximum 4 personen aan één tafel plaats nemen (tenminste tot 25 augustus). Enkel wanneer U een groter gezin bent en met meer dan 4 onder 1 dak woont, mag U met meer personen aan tafel. Houd U aan deze richtlijnen om te vermijden dat er een tweede lockdown noodzakelijk is. Feestjes zijn momenteel verboden tot eind augustus. Omdat de situatie te onzeker is, nemen we in onze feestzaal dit jaar geen nieuwe feestjes meer aan.

 

We doen er alles aan om U in alle veiligheid te ontvangen zodat U zorgeloos kan genieten van een lekker etentje of een gezellig moment met familie of vrienden. Daarom zijn er enkele zaken waar U rekening mee dient te houden:

– Tracht rond het tijdstip van reservatie te arriveren. Was Uw gewenste tijdstip niet meer beschikbaar dan wil dat zeggen dat er op dat moment al heel wat reservaties opstaan. Houdt U dan zeker aan het gereserveerde tijdstip en kom dan zeker niet op het tijdstip dat U oorspronkelijk wilde reserveren.
– We zijn wettelijk verplicht om klanten te weigeren die de voorbije dagen ziek zijn geweest of koorts hebben.
– Het gemeentebestuur van Lille heeft beslist dat we van ELKE klant contactgegevens moeten noteren. We zouden het op prijs stellen indien U deze vooraf al op een papier noteert en bij aankomst afgeeft. Zo kan U meteen zorgeloos genieten en kunnen we ons meer toeleggen op de kern van onze taak: de klanten verwennen.
– Bij slecht weer is de ingang enkel langs de voordeur aan de straatkant. Bij terrasjesweer kan U ook langs zij-ingang van het terras binnen komen.
– Wacht aan de bar of vooraan op het terras aan het poortje. U wordt naar Uw tafel begeleid. Zo bent U verzekerd van een propere, ontsmette tafel en stoelen.
– Vanaf woensdag 29 juli zijn in de provincie Antwerpen mondmaskers verplicht op alle openbare plaatsen. Mondmaskers zijn dus verplicht verplicht zodra U het huis verlaat. In horecazaken dient U dus uiteraard steeds een mondmasker te dragen (ook op de parking). Enkel aan tafel kan U zorgeloos genieten zonder mondmasker.
– Tracht niets aan te raken dat niet op Uw eigen tafel staat. Heeft U iets nodig, vraag het ons. We helpen U met veel plezier verder.
– Gelieve de handen te ontsmetten met alcoholgel bij aankomst.
– U dient zo veel mogelijk aan tafel te blijven zitten.
– Ontsmet Uw handen aan de ingang naar de toiletten en was steeds Uw handen na het toiletbezoek.
– Hang Uw jas bij voorkeur over de rugleuning van Uw stoel.
– Laat tafels en stoelen staan zodat we ten allen tijde de 1,5 meter afstand bewaren.
– Rokers worden verzocht om hun sigaret op de parking te roken. Langs de ingang terug binnenkomen waar je je peuk in de asbak kan gooien en de handen dient te ontsmetten.
– Gelieve voor onze veiligheid zo weinig mogelijk cash te betalen. Afrekenen doet U best met payconiq of bankkaart (tot € 50 kan contactloos)
– Het is aangeraden om Uw tafelgenoten vooraf al in te lichten over deze richtlijnen.

 

TAKE AWAY:

Door de drukte is het organisatorisch niet meer mogelijk om gerechten af te halen. U kan momenteel enkel in onze brasserie terecht, waar we er alles aan doen om U in alle veiligheid te laten genieten.

 

We danken U alvast voor Uw steun aan de locale horeca en wensen U alvast smakelijk eten.


Komt U in het restaurant dineren of genieten van een gezellig drankje, dan kan U gerust zijn dat U dit in alle veiligheid kan doen. We volgen de voorschriften voor 100%. Gelieve bij aankomst te wachten aan de ingang. We begeleiden U naar Uw tafel. U vindt alle voorschriften ivm corona aan de ingang of op https://www.achtstezaligheid.be/coronacrisis/. In de provincie Antwerpen dient U op alle openbare plaatsen een mondmasker te dragen en geldt er tevens een avondklok waardoor we om 23u verplicht moeten sluiten (laatste dranken om 22u30)! Momenteel mogen we per tafel maximum 4 personen zetten. Enkel indien U een groter gezin bent en het hele gezelschap woont onder 1 dak, mag U met meer dan 4 aan 1 tafel plaats nemen. We danken U alvast voor Uw begrip en medewerking en wensen U veel gezellige momenten toe 'bij de Guykes'. Door de onzekere situatie, is onze feestzaal dit jaar niet meer beschikbaar voor (familie)feestjes. Gelieve de richtlijnen strikt na te leven zodat we een tweede lockdown kunnen vermijden.
+