Ontdek onze heerlijke suggesties.

Van vrijdag 16 februari tot en met woensdag 28 februari

VOORGERECHTEN

Terrine van ganzenlever € 14,90

Garnituur / veenbessenconfituur / toast

Trio uit de zee (4, 5, 6, 12, 14) € 11,80

Gerookte zalm / gerookte heilbot / gerookte forel / mierikswortelsaus / gesnipperde ajuin / garnituur

Scampi paprika (1, 12, 14) € 11,30

HOOFDGERECHTEN

Zeebaars (2, 11, 12, 13) € 22,90

 Dashibouillon / groene asperges / wakamé / zeekraal / Zeeuwse mosselen

Ierse Zesrib (5) € 27,50

Seizoensgroenten / roquefortsaus

Lamsfilet (2, 4, 6) € 24,60

Groentenkrans / mosterdsaus

Brochette (2) € 24,60

Groentenkrans / jagersaus

Kangoeroesteak (2, 4) € 19,90

Boontjes / spek / ui / tomaat / honing-tijmsaus

Heilbotfilet (2, 4, 12, 14) € 19,90

Paprikasaus / kouseband / courgette / aubergine / lente-ui

DESSERTS VAN ONZE PATISSIER

La vie en rose (2, 4, 5) € 7,20

Frambozenmousse / rozewatercrèmeux / vanille-spongecake / yoghurt-citroenzuurtje

Parfait (2, 4, 5) € 7,20

Frambozenparfait / limoenparfait / crumble van gember

Black & White (2, 4, 5, 7, 11) € 6,90

Witte en bruine chocolademousse

Bent U allergisch???

Samenstellingen van gerechten kunnen steeds wijzigen dus meldt ons Uw allergie altijd bij Uw bestelling !!!

Hebt U een andere allergie dan lactose of gluten? Indien U ten laatste ’s morgens (telefonisch) doorgeeft wat U wenst te eten, maken we graag voor U een allergenenvrij gerecht. (per mail minstens 24 u vooraf !!!) Door de drukte, is het onmogelijk om à la minute allergenenvrije sauzen en dergelijke te maken.

Bent U allergisch aan één van de 14 wettelijke allergenen? Het nummer van eventuele allergenen vindt U tussen haakjes bij het gerecht. Gluten- en lactosevrije champignonsaus, pepersaus en witte wijnsaus zijn steeds verkrijgbaar !!!

Lekker eten & gezelligheid

Brasserie & Feestzaal D’Achtste Zaligheid