Zondag 7 februari 2021: Krawatencross veldrijden in Lille

Na de positieve reacties van de voorbije jaren, waren we van plan om ook in 2021 weer een VIP vanuit D’Achtste Zaligheid te organiseren voor de veldrit van Lille. Corona strooit echter roet in het eten en we gaan deze editie dus overslaan. Hopelijk kunnen we er in 2022 weer een gezellig feest van maken.

 

 

ENKEL OP RESERVATIE !!!!

Ontbijt met cava

Busvervoer van en naar het parcours

Maaltijd D’Achtste Zaligheid (Tomatenroomsoep met ballekes – Warm buffet – Dessertbuffet) € 75 p.p.
Inkomkaart en dranken in D’Achtste Zaligheid tijdens ontbijt en avondmaal tot middernacht inbegrepen (uitgezonderd champagne, sterke dranken, mocktails en sangria). Dranken op het parcours zijn nog te betalen.

U kan om 10u of om 10u30 aanschuiven voor het ontbijt.

Reservatie verplicht !

Komt U in het restaurant dineren of genieten van een gezellig drankje, dan kan U gerust zijn dat U dit in alle veiligheid kan doen. We volgen de voorschriften voor 100%. Gelieve bij aankomst te wachten aan de ingang. We begeleiden U naar Uw tafel. Mondmasker is verplicht tenzij U aan Uw tafel zit. U vindt alle voorschriften ivm corona aan de ingang of op https://www.achtstezaligheid.be/coronacrisis/. Momenteel kan U met Uw gezin en Uw bubbel op restaurant, met een maximum van 10 personen. We danken U alvast voor Uw begrip en medewerking en wensen U veel gezellige momenten toe 'bij de Guykes'. Door de onzekere situatie, is onze feestzaal dit jaar niet meer beschikbaar voor (familie)feestjes.
+