We heten U van harte welkom in D’Achtste Zaligheid en doen al het mogelijke om U in alle veiligheid te laten genieten van een lekker etentje of een gezellig avondje uit. Weliswaar zal Uw bezoek er enigszins iets anders uit zien dan in het verleden. De tafels staan iets verder uit elkaar en op Uw tafel zullen er om hygiënische redenen ook zaken ontbreken ten opzichte van vroeger. Volgend protocol zal van toepassing zijn voor U als klant:

– Bij slecht weer is de ingang enkel langs de voordeur aan de straatkant. Bij terrasjesweer kan U ook langs zij-ingang van het terras binnen komen.
– We zijn wettelijk verplicht om klanten die de voorbije dagen ziek zijn geweest of koorts hebben te weigeren.
– Wacht aan de bar of vooraan op het terras aan de pancarte. U wordt naar Uw tafel begeleid. Zo kunnen we U verzekeren dat U aan een propere en ontsmette tafel plaats neemt.
– Handen ontsmetten met alcoholgel bij aankomst en bij vertrek.
– U mag Uw plaats enkel verlaten om naar het toilet te gaan. Mondmasker is verplicht bij elk toiletbezoek. Hier is de 1,5 meterregel niet naleefbaar, vandaar de verplichting. We hopen hier ook op een daling van de coronacijfers zodat we deze verplichting in de toekomst kunnen laten vallen.
– Ontsmet Uw handen net voor U de toiletten binnen gaat en vergeet zeker Uw handen niet te wassen na het toiletbezoek.
– Hang Uw jas bij voorkeur over de rugleuning van Uw stoel.
– Afrekenen doet U best met payconiq of bankkaart (tot € 50 kan contactloos)

We danken U alvast voor Uw begrip en medewerking.

Door de coronapandemie hebben we besloten om onze festiviteiten naar aanleiding van ons 20-jarig bestaan een jaartje uit te stellen. Het hoogtepunt van de feestelijkheden wordt verplaatst naar ZATERDAG 5 JUNI 2021. Uw uitnodiging blijft geldig.

We hebben voor juni en juli onze openingsuren aangepast. We gaan ook op donderdag geopend zijn waardoor we tijdens deze twee maanden maar één sluitingsdag hebben, met name maandag. Ze hebt U weer een dagje extra om van Uw staycation te genieten.

Tijdens de maanden juni en juli zijn we dit jaar ook uitzonderlijk geopend op donderdag. Komt U in het restaurant dineren of genieten van een gezellig drankje, dan kan U gerust zijn dat U dit in alle veiligheid kan doen. We volgen de voorschriften voor 100%. Gelieve bij aankomst te wachten aan de ingang. We begeleiden U naar Uw tafel. U vindt alle voorschriften ivm corona aan de ingang. We danken U alvast voor Uw begrip en medewerking en wensen U veel gezellige momenten toe 'bij de Guykes'.
+