20 Jaar D’achtste Zaligheid

Retro-week

20 JAAR D’ACHTSTE ZALIGHEID
RETRO-WEEK

Op Pinksterzondag 31 mei 2020 bestaat D’Achtste Zaligheid 20 jaar. Dit wilden we samen met onze vele vaste klanten uitgebreid vieren. Door de Corona-crisis zijn we echter genoodzaakt de festiviteiten met een jaartje uit te stellen. We vieren dit nu begin juni 2021. Het programma werd ook wat aangepast maar het concept blijft hetzelfde door terug te keren in de tijd: onze menukaart gaat terug in Belgische franken geprijsd staan, oud-personeel vult de huidige crew aan en nog andere hints naar ver vervlogen tijden. En dit alles aan de prijzen van in 2000 !!!

PROGRAMMA

Dinsdag 1 juni 2021 : RETRO-WEEK (vanaf 17u beperkte kaart)

Woensdag 2 juni 2021: RETRO-WEEK (vanaf 17u beperkte kaart)

Vrijdag 4 juni 2021:van 11u tot 18u RETRO-WEEK

Van 18u tot 22u verjaardagsbuffet aan 1600 Bfr. (€ 39,66 p.p.) Drank inbegrepen (uitgezonderd sterke drank, champagne, sangria, vers fruitsap en onze streekbieren). De dranken na 22u zijn niet inbegrepen.

Reserveren voor onze retro-week gaat meer dan waarschijnlijk wel een must zijn !!

Zaterdag 5 juni 2021: vanaf 18u avondfeest met onze vaste klanten (enkel op uitnodiging).

Heeft U een uitnodiging gehad, dan kan U zich tot 23 mei 2021 hier registreren met Uw persoonlijke code (de code van de oorspronkelijke uitnodiging blijft geldig)

Lekker eten & gezelligheid

Brasserie & Feestzaal D’Achtste Zaligheid

Tijdens de maanden juni en juli zijn we dit jaar ook uitzonderlijk geopend op donderdag. Komt U in het restaurant dineren of genieten van een gezellig drankje, dan kan U gerust zijn dat U dit in alle veiligheid kan doen. We volgen de voorschriften voor 100%. Gelieve bij aankomst te wachten aan de ingang. We begeleiden U naar Uw tafel. U vindt alle voorschriften ivm corona aan de ingang. We danken U alvast voor Uw begrip en medewerking en wensen U veel gezellige momenten toe 'bij de Guykes'.
+